Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Betingelser

BETINGELSER

KONTO

Alle kunder må være registrert med egen konto for å handle hos oss. Ta eventuelt kontakt for nyregistrering eller fyll ut skjema i

Søk om registrering av ny konto!

Vi skreddersyr webshop for våre kunder så de alltid skal finne de rette produktene for seg og kunne følge avtalen på en enkel og oversiktlig måte.

 

PRISER

Alle priser er i norske kroner eksklusiv mva. Vi forbeholder oss retten til å foreta prisjusteringer og utskiftning av varer uten forvarsel.
Veiledende utsalgspriser, som finnes i våre kataloger, kan endres ila året og er eksklusiv mva., trykk og brodering. De til enhver tid gjeldende priser og betingelser vil dere finne i deres nettbutikk når dere er innlogget.
Vi tar forbehold om trykkfeil i kataloger og prislister. Vi tar forbehold om forsinkelser og utsatte leveringstider grunnettollvesenets kontroll, mangel på transportmidler eller andre uforutsette hendelser/force majeure.
Dette er forsinkelser vi ikke kan kontrollere og vi dekker ikke ekstrakostnader som måtte oppstå i som en konsekvens av slike uforutsette hendelser.
Vi tar forbehold om prisjustering som en konsekvens av uforutsette og store valutasvingninger, endring i råvarepriser, transportkostander o.l.

 

TILBUDSVARER / SALG

Tilbudene gjelder kun varer lagerført i Norge, så sant ikke annet er nevnt.
Beholdning, farger og størrelser kan variere og være begrenset.

 

BETALINGSVILKÅR

Vi tar ikke imot kontant betaling eller sender varer i postoppkrav. Kreditt gis etter godkjent kredittvurdering. Standard betalingsbetingelser er 14 dager etter fakturadato.

Arbeidsklærsenteret AS har inngått en factoringavtale med Nordea Finance Equipment.

Faktura er pantsatt hos og befriende betaling skjer til Nordea Finance Equipment AS

Andre henvendelser vedr. faktura som ikke har forfalt kan rettes til Thomas Hundven på thomas@aksbergen.no    

 

LEVERINGSVILKÅR

Frakt tilkommer alle ordrer.

Kjøper er ansvarlig for å kontrollere varene før disse tas i bruk. Vi tar forbehold om nyanseforskjeller på fargede produkter, samt at fargegjengivelsene i kataloger kan avvike fra de virkelige fargene.

Ordrer leveres komplett. Ved varelinjer lagerført i utlandet blir hele ordren sendt komplett. Leveringstid på slike ordrer er 3-5 virkedager. 

Fraktpriser regnes pr kolli på varer levert fra lager i Norge/Sverige. Ved hasteordre som må sendes samme dag som bestillingen legges kan vi levere denne servicen for ekstra gebyr pr kolli. Ved ekspress-/bud leveringer blir kunden belastet frakt etter gjeldende prisrater.

 

AVVIK I LEVERING

Et eventuelt avvik i levering skal påpekes innen 3 arbeidsdager etter mottak av varer.

 

RETURER

Eventuelt bytte eller retur skal gjøres innen 14 dager. Kontakt kundeservice før retur. Kopi på faktura eller følgeseddel skal vedlegges returen. Returnerte varer skal sendes tilbake i original forpakning og være i originalstand.
Kjøper har ansvar for at mottatt leveranse kontrolleres før varer tas i bruk. Utgående varer krediteres ikke. Produkter som returneres uten spesiell grunn krediteres med 20% returgebyr mot fakturert beløp. Retur av produkter med fakturadato eldre enn 14 dager, vil bli belastet med et returgebyr på 25%. Returer eldre enn 2 måneder vil bli belastet med returgebyr på 50%. Returer eldre enn 4 måneder vil ikke bli kreditert, og blir tilbakesendt til kunde på kundens regning. 

Alle returer som ikke overholder våre krav behandles som ordre eldre enn 4 måneder.

Varer med logo vil ikke kunne returneres.

 

REKLAMASJONER

Av hygieniske årsaker skal en reklamasjon på tøy være vasket før retur. Om så ikke er tilfelle sendes plagget tilbake og eventuell kostnad for frakt debiteres. Årsaksforklaring skal vedlegges plagget. 

 

TRANSFERLOGO

Vi tilbyr kostnadsfri oppbevaring av transferlogo for våre aktive kunder.

Transfermerker har en levetid på inntil 2år. Heftingen mot tekstiler forringes slik at logo ikke sitter tilfredsstillende etter dette. Logoer som er oppbevart i 2år eller mer kastes derfor uten forvarsel for kunde.