Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Betingelser

Konto 

Alle kunder må være registrerte med egen konto for å handle hos oss. Ta eventuelt kontakt for nyregistrering eller fyll ut skjema i

Søk om registrering av ny konto!

Vi skreddersyr webshop for våre kunder så de alltid skal finne de rette produktene for seg og kunne følge avtalen på en enkel og oversiktelig måte.

 

PRISER

Alle priser vi oppgir er i norske kroner og eksklusiv mva. Vi forbeholder oss retten til prisjusteringer og utskiftning av varer uten forvarsel.
Veiledende utsalgspriser, som finnes i våre kataloger kan endres ila året og er eksklusiv mva., trykk og brodering. Til enhver gjeldende priser og betingelser vil dere finne i deres nettbutikk når dere er innlogget.
Vi tar forbehold om trykkfeil i kataloger og prislister. Vi tar forbehold om forsinkelser og utsatte leveringstider grunnet
tollvesenets kontroll, mangel på transportmidler eller andre uforutsette hendelser /force majeure.
Dette er forsinkelser vi ikke kan kontrollere og vi dekker ikke ekstrakostnader som måtte oppstå i forbindelse med dette.
Vi tar forbehold om prisjustering som en konsekvens av uforutsette og store valutasvingninger.

 

Tilbudsvarer / SALG

Tilbudene gjelder kun varer lagerført i Norge, så sant ikke annet er nevnt.
Beholdning, farger og størrelser kan variere og være begrenset.

 

Betalingsvilkår

Vi tar ikke imot kontant betalling eller sender varer i postoppkrav. Kreditt gis etter godkjenning. Standard betalingsbetingelser er 14 dager etter fakturadato.

Arbeidsklærsenteret AS har inngått en avtale med SG Finans når det gjelder oppfølging av forfalte poster.

SG Finans vil etter denne datoen ha ansvar for å sende ut inkassovarsler, så det er kun henvendelser vedr. forfalte poster som skal gå via SG Finans.

Andre henvendelser vedr. faktura som ikke har forfalt kan rettes til Thomas Hundven på thomas@aksbergen.no    

 

Leveringsvilkår

Frakt tilkommer alle ordrer.

Kjøperen er ansvarlig for å kontrollere varene før bearbeiding skjer. Vi reserverer oss for nyanseforskjeller på fargede produkter, samt at fargegjengivelsene i kataloger i visse tilfeller kan avvike fra de virkelige fargene.

Ordrer leveres komplett. Ved varelinjer lagerført i utlandet blir hele ordren sendt komplett. Leveringstid på slike ordrer er 3-5 virkedager. 

Fraktpriser regnes pr kolli på varer levert fra lager i Norge/Sverige. Ved hasteordre som må sendes samme dag som bestillingen legges kan vi levere denne servicen for ekstra gebyr pr kolli. Ved ekspress-/bud leveringer blir kunden belastet frakt etter utregnede frakter.

 

AVVIK I LEVERING

Et eventuelt avvik i levering skal påpekes innen 3 arbeidsdager etter mottak av varer.

 

RETURER

Eventuell bytte eller retur skal gjøres innen 14 dager. Kontakt kundeservice før retur. Kopi på faktura eller følgeseddel skal vedlegges returen. Returnerte varer skal sendes tilbake i orginal forpakning og være i orginalstand.
Kjøperen har ansvar for at mottatt leveranse kontrolleres før bearbeiding. Utgående varer krediteres ikke. Produkter som returneres uten spesiell grunn krediteres med 20% avdrag mot fakturert beløp.Retur av produkter med fakturadato eldre enn 14 dager, vil bli belastet med et returgebyr på 25%. Returer eldre enn 2 måneder vil bli belastet med returgebyr på 50%. Returer eldre enn 4 måneder vil ikke bli kreditert, og blir tilbakesendt til kunde på kundens regning. All retur som ikke overholder våre krav behandles som ordre eldre enn 4 måneder.

 

REKLAMASJONER

Av hygieniske grunner skal en reklamasjon være vasket før retur. Om så ikke er tilfelle sendes plagget tilbake og eventuell kostnad for frakt debiteres. Årsaksforklaring skal vedlegges plagget. 

Varer med logo vil ikke kunne returneres.