Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Bli Partner?

Vi er i gang med utvidelse av vår satsning og er i den forbindelse på jakt etter gode sammarbeidspartnere.  Vi ønsker å utvide vårt konsept til flere byer slik at vi får en fornuftig og god geografisk spredning i hele Norge.

Er du den vi søker? Vennligst ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Tlf : 41853820

rudi@aksbergen.no

OM OSS:
Vi leverer ett totalkonsept innenfor arbeidsklær, verneutstyr og verktøy. Vi er opptatt av lokal service, kombinert med høy effektivitet. Vi bruker kun kvalitetsprodusenter og leverandører i vår satsning!

Vår uavhengighet som frittstående butikk gjør at vi kan tilby alle merker fra alle leverandører og tilpsse oss det som er best for Dere. Med stor butikk sentralt i Bergen har vi mange parkeringsplasser og enkel tilkomst. Vi har levering pr bil,post og nå miljøvennlig sykkelbud i sentrumskjernen.

Med til sammen 80 års erfaring kan vi hjelpe alle kunder, store som små med kostnadseffektive og raske løsninger. Vi har gode lagerløsninger og vi tilpasser vårt varelager til den enkelte kunde. Vi satser på å være den raske, fleksible og kostnadseffektive leverandøren av ditt arbeidstøy, verneutstyr og verktøy.