Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Kjeledress

SKU: 50108894

Velg :

kr 5 594,00

PFAS-fri og naturlig flammehemmende kjeledress i synbarhet. Fremsiden på kjeledressen og armene er i Cantex Weld og baksiden er i Cantex Stretch. Cantex Stretch gjør kjeledressen tøyelig med ekstra bevegelsesfrihet som igjen bidrar til ekstra høy komfort. Skjult knepping med glidelås i front. Hemper for kommunikasjonsutstyr. Brystlommer med klaff. Verktøyfeste og skjult D-ring. Justerbar mansjett med trykknapper. Stikklommer med klaff og gjennomgang. Kneputelommer med to høydeplasseringer. Baklommer med klaff. Tommestokklomme med klaff og forsterkning i bunn. Strikk i livet. Kontrastsømmer.

PFAS-fri og naturlig flammehemmende kjeledress i synbarhet. Fremsiden på kjeledressen og armene er i Cantex Weld og baksiden er i Cantex Stretch. Cantex Stretch gjør kjeledressen tøyelig med ekstra bevegelsesfrihet som igjen bidrar til ekstra høy komfort. Cantex Weld gir ekstra beskyttelse mot sveiseperler og kapp/slip.

Skjult knepping med glidelås i front. Hemper for kommunikasjonsutstyr. Brystlommer med klaff. Verktøyfeste og skjult D-ring. Justerbar mansjett med trykknapper. Stikklommer med klaff og gjennomgang. Kneputelommer med to høydeplasseringer. Baklommer med klaff. Tommestokklomme med klaff og forsterkning i bunn. Strikk i livet. Kontrastsømmer.

Kvalitet
884: Cantex Stretch, 365 g/m², LOI: 29,5%
885: Cantex Weld, 365 g/m², LOI: 29,0%