Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

HANDI NEOPREN

SKU: 2432.hoved

Velg :

kr 35,00

Vår profesjonelle væsketette neoprenehanske med flosset bomullsfôr er skapt for de som jobber med krevende rengjøringsoppgaver og trenger pålitelig beskyttelse mot kjemikalier. Denne hanskemodellen er konstruert av høykvalitets neoprenmateriale, som gir overlegen kjemikaliebestandighet mot en rekke enkeltkjemikalier. Det myke flosset bomullsfôret gir ekstra komfort og absorberer svette under lange arbeidsøkter. I tillegg er hansken Sanitized-behandlet for å forhindre bakterievekst, noe som gir ekstra hygiene under arbeidet.

Neoprene-konstruksjon: Hansken er laget av holdbart neoprenmateriale som gir pålitelig beskyttelse mot kjemikaliestoffer og væsker.
Flosset bomullsfôr: Det flossete bomullsfôret gir komfort og absorberer svette, og holder hendene tørre under arbeidet.
Kjemikaliebestandig: Hansken er designet for å tåle en rekke enkeltkjemikalier i henhold til spesifikasjonene som er oppført i denne tabellen.
Ideell for profesjonell rengjøring: Denne hanskemodellen er spesielt egnet for profesjonell rengjøring, der beskyttelse mot kjemikalier er avgjørende.
Sanitized-behandlet: Hansken er Sanitized-behandlet for å forhindre bakterievekst og opprettholde hygiene i fuktige omgivelser.
Komfortabel passform: Hansken gir en behagelig passform og tilstrekkelig bevegelighet for å utføre nøyaktige oppgaver.