Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

GRUBS EXPLORE™ CHARCOAL/BLACK HIKING

SKU: SUEXP-000A

Velg :

kr 1 945,00

EXPLORE™ en skolett som er konstruert for de som går hele dagen på hardt underlag.

Skoen er 100% vanntett, slik at bruk i våte miljøer eller spill fra væsker, ikke trekker seg inn i skoen. Overdelen er produsert i det meget slitesterke DIAMOND RIP-STOP ™ nylon med pustende og fukttransporterende HYDRI-FUSE ™ innerfôr. Alle komponentene fungerer sammen og holder brukeren temperert og tørr.

DERBY LACED OPENING - For maksimal justering og sikker passform.

VIBRAM® RGS Hiker™ (XS-TREK™ såle fra VIBRAM® -  maksimal gripeevnen på variert underlag og energibesparende gange. Takket være XS-TREK ™ sålens mønster og gummiblanding gir den meget godt grep også på ujevnt underlag. GROUND-ADAPTIVE hælen stabiliserer foten når den møter bakken og gir foten en lateral / medial uavhengig demping. Skoen har meget god oppbygging som gir et svært stabiltet nedtråkk mot underlaget.

Dette er en sko som er konstruert for de som går hele dagen på hardt underlag.

I motsetning til løpe/jogge sko har denne skoens dempesystem fokus på gange. Når en person jogger/løper treffer fordelen av foten bakken først, ved gange er det hælen som først får kontakt med underlaget. Denne skoen er konstruerert så dempingen konsentreres i hælområde.

Skoen er meget godt egnet til alle som går hele dagen på hardt underlag, f.eks vaktmestertjenester, institusjon, vaskeri, renholdere, barnehage, skole/undervisning, og ellers alle som trenger en stabil sko med god demping i hælen!

Varenummer:


Farge: CHARCOAL/BLACK

Vekt: 324g (str.38)