Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Elementer i Nett 4 Elementer i Nett Liste

Distanselaser

Intuitiv og brukervennlig distansemåler med rekkevidde opp til 80 m. Høy presisjon, kompakt design og transportveske for økt mobilitet og oppbevaring i belte. Belyst skjerm gjør avlesning enkelt. Typiske bruksområder er måling av lengre avstander, kabler/rør, beregning av overflate og volum samt måling på områder det er vanskelig å komme til. Laseren er også egnet for indirekte 2 eller 3-punkts målinger. Toleranse er 1,5 mm, rekkevidde er 20 cm til 80 m.
kr 1 784,00

DRILL 18V BØRSTELØS 2X2AH DCD791D2

Denne maskinen har et godt ergonomisk design med gummigrep som gir økt komfort mens du arbeider. Med 15 posisjoners momentkontroll får du optimal presisjon ved skrutrekking. Med en 2-trinns girkasse i metall får maskinen lengre driftstid og levetid. Den lave vekten gjør skrutrekkeren optimal for bruk i trange områder som er vanskelige å komme til. Skrutrekkeren er utstyrt med belteklips og magnetisk bitholder.
Batteriladeren kan brukes til 18 V, 14,4 V og 10,8 V XR Li-ion batterier.
kr 3 325,00

DRILL 18V BØRSTELØS 5AH DCD791P2

  • 15 posisjoner justerbar dreiemomentkontroll for jevn skruing i en rekke materialer
  • Ergonomisk design med gummigrep over-mold forbedrer brukerens komfort
  • Intelligent utløserdesign gir total kontroll over applikasjonen
  • To-trinns metalloverføring for økt kjøretid og lengre levetid
  • Ultrakompakt, lett design tillater bruk i trange rom
  • Beltekrok i stål og magnetisk bitholder sørger for sterke lagringsløsninger
  • Børsteløs motorteknologi for utmerket effektivitet
  • En del av den intelligente XR-serien designet for effektivitet og raskere applikasjoner
kr 4 755,00

DRILL 18V BØRSTELØS NAKEN DCD791NT

Særdeles effektiv og kompakt 18V drill med børsteløs motor. Drillen er ergonomisk utformet med gummibelagt grep for langtids bruk og økt brukerkomfort. Den har to hastigheter og metallgir for lang drift- og levetid. Det maksimale dreiemomentet er på 70nm med 15 posisjoners moment. Drillen har belteklips, magnetisk bitsholder og et 3-trinns kraftig LED-arbeidslys. Godt egnet for montering- og installasjonsoppgaver i både tre og metall. Leveres i koffert uten batteri og lader.

kr 1 745,00

Krysslaser

Kompakt og brukervennlig krysslaser med høy nøyaktighet. Godt synlige laserlinjer for økt nøyaktighet og rask avlesning ved flislegging, tapetsering, oppheng av skap osv. Basen på produktet kan roteres 360° for enkel justering. Produktets pendel kan låses slik at du kan projisere linjer i alle ønskede vinkler. I PULSE-mode er laseren kompatibel med Hultafors mottaker REC for bruk opp til 80 meter. Toleransen er 0,2mm/m, strømforsyning er 3 x 1,5 V (AA) batterier.
kr 2 768,00

KRYSSLASER HOR/VERT 15M/50M DW088K

Prosjekterer horisontal og vertikal linjer + trådkryss

Arbeidsdistanse: 15m

Brukes sammen med DE0892 detektor opp til en avstand på 50 meter

kr 2 954,00

Laser mottaker

Hultafors REC og RECG brukes for å enkelt kunne lese laserlinjer på lang avstand eller ved dårlige lysforhold. Den kan stilles inn i to forskjellige følsomhetsposisjoner, «Rough» (±2,00 mm) og «Fine» (±0,50 mm), for å forenkle avlesningen av laserlinjer på ulike avstander. Volumet kan stilles inn på tre forskjellige nivåer, slik at man kan høre signalet på steder med bråk. Mottakerne har display på begge sider for å forenkle avlesningen. To libeller sørger for at mottakeren er plassert i vater.
kr 1 907,00

Punkt- og krysslaser

En brukervennlig punkt- og krysslaser med presise linjer som gir nøyaktig og rask avlesning som forbedrer effektiviteten ved oppføring av vegger og overføring av høyder. Loddpunktet i kombinasjon med det medfølgende roterbare kombinasjonsfeste gjør at PXL enkelt kan posisjoneres over valgfritt punkt og/eller linje. PXL viser også linjer i taket for å vise loddpunktets posisjon. Pendelen på produktet kan låses slik at du kan vise linjer i alle vinkler. I PULSE-mode er laseren kompatibel med Hultafors mottaker REC for bruk opp til 80m. PXL viser 2 kryss i 90° relasjon. Toleranse er 0,2 mm/m. Strømforsyning er 3 x 1,5 V (AA) batterier.
kr 4 305,00