Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Aqua Winter

SKU: 1619.hoved

Velg :

kr 169,00

Aqua Vinter er designet for å møte de utfordrende kravene til vått vinterarbeid i ulike bransjer, inkludert bygg og anlegg, havbruk, og fiskeri. Denne hansken kombinerer holdbart materiale med ekstra godt grep og et varmt fôr for å sikre komfort selv under kalde og våte forhold.

Heldyppet myk lateks: Den heldyppede myke lateksen gir hansken overlegen slitestyrke og vanntett beskyttelse, samtidig som den opprettholder smidigheten og fingerfølsomheten.
Ekstra godt grep: Utstyrt med et teksturert grep, gir denne hansken ekstra godt feste og kontroll, noe som er avgjørende for trygghet og effektivitet i våte og glatte forhold.
Fôret design: Med et varmt fôr gir denne vinterhansken beskyttelse mot kulde, slik at arbeiderne kan holde seg komfortable og varme selv under de kaldeste dagene.
Vått vinterarbeid: Ideell for våte vinterforhold, denne hansken holder hendene tørre og varme, noe som gjør den perfekt for oppgaver som krever vått vinterarbeid.
Bygg og anlegg: Konstruert for å møte kravene i bygg og anlegg, gir denne hansken beskyttelse og ytelse for varierte oppgaver i bransjen.
Havbruk og fiskeri: Velegnet for havbruk og fiskeri, gir denne hansken trygg og komfortabel håndtering av våte forhold og glatte overflater.
Slitesterk og langvarig: Den robuste konstruksjonen av denne vinterhansken gir en langvarig ytelse selv under krevende forhold, og reduserer dermed behovet for hyppig utskifting.
Allsidig bruk: Egnet for en rekke bruksområder, inkludert håndverk, industri, og andre utendørsaktiviteter i vintermånedene.